"Paral·lelisme"

Categories: Bloc de Miquel
La primera entrada d’aquest blog la vaig escriure fa ja varies setmanes i era una espècie de presentació, recordant els meus últims minuts com a part del club. Per aquest segon capítol, sincerament, no sé què escriure.
En aquests moments em trobe al metro en direcció a Badalona, hui és dia d’entrenament.
Una de les coses que més m’agraden d’aquest ............. club (poseu vosaltres l’adjectiu que penseu) és el curiós “paral·lelisme”entre aquest i el CBG. Sí, és arriscat buscar un paral·lelisme entre un club d’elit com la penya i un club d’un poble de 2500 habitants, però des del meu punt de vista si que hi existeix.
M’explique:
En qüestió de minuts arribaré a l’Olímpic, baixaré per un lateral del pavelló i allí estaran les pistes de formació, amb un poc de sort em trobaré amb el Jimeno i ens posarem a contar-nos anècdotes dels tornejos (segur que algun entrenador del club m’entén). Un cop allí serà moment de posar-se a la feina en un món que, sent un paral·lelisme, és totalment diferent al del nostre pavelló, ho sé, sona a paradoxa. La gent pensa que als equips d’elit no hi ha el mateix interès per formar xiquets abans que jugadors que als clubs de nivells inferiors, però per sort, la penya no entra en eixa generalització de desmoralització; és clar que en determinades persones els objectius de la penya és crear a jugadors professionals, però sempre amb els valors del club per davant.
El club “verd-i-negre” té com a primer objectiu crear persones que estimen el bàsquet, sempre i com he dit abans, amb els valors propis del club, que no són més que la igualtat, la humilitat, l’esforç i la constància, i a partir d’ahí a intentar traure jugadors al món professional. És aquest model (conegut per ací per #joventutmodel) el que uneix tant a dos clubs que aparenten ser molt diferents però que són molt semblants.
Quin privilegi per al Club Bàsquet Genovés ser comparat amb un club d’elit com el Joventut de Badalona, o millor dit, quin privilegi per al Joventut de Badalona ser comparat amb un club com el Club Bàsquet Genovés.
1, 2, 3, GENOVÉS!!                                                                                                                                                           1, 2, 3, PENYA!!!
Comentaris
Comentaris
Captcha