Primera jornada per al primer equip amb els comentaris de Carlos Serrano i David Tormo.

Partit "bronco" a Pego i victòria clara en el debut lliguer del Sènior "A"

Categories: Sèniors Etiquetas: Carlos Serrano, David Tormo, C.B. Pego
El primer equip encetà la temporada 2016/2017 a la localitat de Pego davant un rival que la temporada passada quedà 11é (7-19) mantenint la categoria a Preferent. El "Center" Carlos Serrano, gran referent a l'equip i habitual cronista en la web ens conta com va veure aquest primer encontre:

Primer partit de lliga i primera victòria front al C.B.Pego que aconseguírem el dissabte passat en terres alacantines amb un resultat final de 48 a 84.

A pesar de la diferència en el marcador no va ser un partit fàcil. Un fluix arranc nostre va fer que l'equip local es mantinguera per davant quasi tot el primer quart. Poc a poc vam anar entrant en el partit per acabar guanyant aquest periode per 6 punts. En el segon quart vam seguir amb la bona dinámica, cada vegada millor en atac i sobretot incrementant l'intensitat defensiva lo que ens va permetre arribar a la mitja part 14 punts dalt.

 

En el tercer periode el C.B. Pego intentà tallar el nostre encert amb una defensa zonal, pero amb una bona circulació de baló i pujant molt més el nostre nivell defensiu trencàrem definitivament el partit amb un parcial de 2 a 19.


En resum bon arranc de temporada, amb molt bones sensacions, encara que ens queda molt de treball per a arribar al nostre millor nivell.

Per la seua banda, l'Aler-Pívot David Tormo ens comentava:

 

Partit "bronco" des de l'inici amb moltes tècniques per l'equip local per les seues protestes, després al tercer quart vam fer una gran defensa i ahí vam guanyar el partit amb el resultat final de 48-84


Les baixes per a aquest encontre van ser: Sergio Caurin, Xavi Soler i Emilio Cardona.

Autors: Carlos Serrano i David Tormo
Foto:
Comentaris
Comentaris
Captcha