Sergio Caurin ens resumeix el partit.

Patiment innecessari a Carcaixent

El Genovés Preferent aconseguí dissabte passat la quarta victòria consecutiva en un partit en el que, de nou, la falta d'efectius va ser un problema per als de Quique Orts.

Bé, la falta d'efectius i, com diu, Carlos Serrano, també la falta de ritme derivada del fet de no poder entrenar tots els jugadors de la plantilla junts.

Per al base Sergio Caurin...

El primer quart va començar bé per a nosaltres, amb la defensa prou ajustada i Carlos fent mal tant baix la cistella com en tirs exteriors.

Al segon quart el CSA Carcaixent va apretar i quasi va empatar el partit, però un bon final de quart ens va permetre anar als vestidors amb un avantatge de vuit punts (30-38).

Vam arrancar la segona part intentant trencar el partit però contràriament el Carcaixent va apretar el marcador. A la fi vam poder traure un partit que, tot i anar quasi tot el partit per davant, vam poder perdre.Amb aquesta victòria, el nostre primer equip tanca l'any amb una bona ratxa que el manté en la part alta de la classificació a falta de dos encontres per a tancar la primera volta. De la resta de la jornada destacar les victòries del Moixent a Gandia i del CB Algemesí davant Ondara que els manté també en la part alta. Destacar la victòria del Col•legi Alemany a domicili a la pista del Contestano, trencant així una magnífica ratxa de l'Iris.

Informació: Sergio Caurin
Foto:
Edu Soler Boluda Edició: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha