Paula Giner al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques

Paula Giner, ex-jugadora del CB Genovés al campionat d'Espanya de Seleccions

Paula va formar part del CB Genovés fins la temporada 2013-2014.

Els dies 3, 4, 5 i 6 de gener d’aquest 2017 a la ciutat de Huelva es va disputar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en categoria cadet i infantil. En la cadet femenina, participava una jugadora que, malgrat ser cadet de primer any va acabar formant part de la llista de 12 jugadores que representaven a la Comunitat Valenciana. Es tracta de Paula Giner, jugadora nascuda a Manuel, que va tindre els sues inicis en el món de la cistella en el club del seu poble, el C.B. Manuel i que després va passar al C.B. Genovés on va ser integrant dels equips en categoria benjamí i aleví, per a després, ja en cistella gran, en categoria infantil passar a l’equip de la capital del Túria, A.D. El Pilar.
 

Durant la seua trajectòria esportiva, Paula també ha format part del programa de la Federació Espanyola, al igual que ha format part de les seleccions aleví i infantil.

 

Aquest principi d’any ha disputat amb la selecció cadet femenina el Campionat d’Espanya de Seleccions jugat a Huelva, on l’equip ha aconseguit salvar la categoria especial la qual cosa li suposarà jugar amb les millors seleccions de l’estat la propera temporada.


Una experiència mes per a una jugadora que malgrat la seua curta edat ja porta diversos campionats d’Espanya i altres de clubs.
 

Des del C.B. Genovés es vol felicitar a Paula pel seu paper en aquest campionat i perquè amb ella, una part menuda del nostre club ha estat representat a Huelva.


Autor i foto: CBG
Edició: basquetgenoves.com

Comentaris
Comentaris
Captcha