POSTORNEIG

Categories: Bloc de Miquel

Perdó. Ja fa unes setmanes que volia escriure i no he trobat el moment. Ara que ja han passat les vacances de Pasqua, tornen els entrenaments i, amb ells, els minuts de tren per poder escriure.

 

24 dies. Ja fa 24 dies que va finalitzar la tretzena edició del #CBGTorneigCadet , tot un hastag consagrat en el món del bàsquet de cantera. Com bé vaig tenir l’oportunitat de dir la nit del 4 de març, enguany per a mi era un torneig especial, després de 4 anys fantàstics, aquesta edició ja no he trepitjatla pista com a jugador. Ja no he trepitjat lla pista com a jugador, però David em va brindar una meravellosa oportunitat i ha estat tot un autèntic luxe ser el presentador d’aquest prestigiós i nostre torneig. Sentir l’aplaudiment al finalitzar va ser per a mi la meua particular victòria d’aquell cap de setmana.
 

Pel que fa al tema esportiu, crec que no podem demanar més. Una fantàstica actuació dels nostres xiquets; un València que va lluitar fins el final i, sobretot, dos equips els jugadors dels quals, de segur anem a veure’ls en uns anyets a la televisió. Aquella FINAL, sí, aquella FINAL, amb majúscules, passarà, sense cap dubte, a ser una de les millors finals de la història dels nostres tornejos. M’agradaria afegir la gran llavor tàctica de la Penya, i que a base d’esforç, constància i molt de bàsquet, va estar a un pèl de guanyar a tot un Real Madrid ple de jugadors amb un llarg futur professional. Vaig estar parlant amb alguns pares del Joventut i tots coincidien en la gran tasca de la organització i el gran ambient que hi havia al pavelló, podem estar orgullosos de nosaltres, tant com a club com a persones, seguirem.
 

Vaja! La pròxima parada ja és Badalona… Promet no tardar molt a escriure, però mentrestant, vos desitge molt de bàsquet!
Comentaris
Comentaris
Captcha