Nova entrada al Bloc de Miquel Camarasa! No t'ho pergues!

PRESENTACIÓ!

Categories: Bloc de Miquel Etiquetas: Penya, Miquel Camarasa
Javier, Izan, Adrian, Pablo, Ferran, Oscar, Miguel, Ot, Andreu, Àlex, Arnau, Rodrigo, David. Aquests són els 13 nens amb els que vaig a gaudir del bàsquet aquesta temporada.

Temporada que va començar ahir amb la presentació de tots els equips que formen el Joventut de Badalona. L’acte va ser realment emocionant, centenars de nens amb la il.lusió pels núvols per sortir a la pista del Palau Olímpic amb la samarreta verda, els castellers que es van alçar més enllà dels 3 metres per fer una pinya, la pinya de la Penya, i, finalment, un autèntic partidaç del primer equip que s’emportà la victòria davant tot un subcampió d’Europa com el Fenerbaçe d’Obradovic, qui va ser rebut, com no, amb una forta ovació per part del respectable verd-i-negre.
 

A dues setmanes que comenci la lliga regular, no puc negar que aquest any estic una miqueta més nerviós que els altres anys, i és que aquest any, i per primer cop, vaig a estar com a primer entrenador.


Comença la temporada i comencen les entrades al meu blog. El Mini F 2016/17 de la Penya està disposat a donar guerra, a aprendre moltíssim i, sobretot, a gaudir d’aquest esport, el nostre esport, el bàsquet.

Autor: Miquel Camarasa
Foto: lauraarroyo.com
Comentaris
Comentaris
Captcha