Primera victòria de l'Infantil Roig en aquesta segona fase davant l'Alzira

Categories: Infantils
RESUM:

Dos cares ben distintes les de l'Infantil Roig a Alzira .Una la dolenta,i que ha durat tota la primera part del partit. la falta de concentració, les moltes errades en les passades, l'infinitat de balons perduts, l'excesiu bot de baló i les males decisions tant en camp defensiu com en ofensiu, provoca moltes cistelles fàcils en contraatac per part dels locals. Si a tot açò unim la poca intensitat i la pasivitat defensiva , superats continuament en l'1x1 i l'inexistència d'ajudes a una primera part decepcionant 48 - 29 al descans a favor de l'equip local.

La cara bona de l'equip ha aparegut en la segona part , esperem que siga la que tinga l'equip en la resta de la temporada . A partir d'una gran defensa, sobretot en intensitat, tan sols 11 punts de l'Alzira en aquesta segona part. L'equip ha començat a prendre millors decisions en atac , reduir balons perduts i evitar el bot de baló innecessari ens porta a una gran millora en el joc i a un parcial d'11-36 a favor del nostre equip en la segona part i remuntar el partit.

Felicitar a l'equip pel seu esforç, sobretot en la segona part i a seguir treballant en els entrenaments par a corregir les moltes errades tant en la primera part del partit com en l'anterior partit davant València Basket.

PRÈVIA

Després de perdre clarament davant el València Basket, els de Quique tornen a desplaçar-se esta vegada no tan lluny, a la capital de la Ribera Alta, Alzira, per a enfrontar-se al Nou Bàsquet.
Comentaris
Comentaris
Captcha