El míster ens conta com estan anant les coses

Primers partits de pretemporada per al Sènior Zonal de Ricardo Garcia

L'equip Sènior Zonal que l'any passat va competir en Primera Zonal de la mà de Rafa Martínez, tornarà a la Segona Zonal per tal de començar una nova etapa amb gent molt jove. Possiblement siga un dels seniors amb jugadors més joves en la història del nostre club. La tasca que té el nou míster no es gens fàcil ja que disposa en un inici de quinze jugadors i ja sabeu que la Federació només permet 12 fitxes inicialment.

El balanç de la pretemporada és positiu fins el moment (2-0). Així ens ho ha contat Ricardo García:


CBG - E.B. l'Olleria
 

El partit bé, molt bé, nosaltres érem 14, perquè encara no he fet els descartes i em vaig endur a tots els que podien vindre, pero la veritat és que bones sensacions al primer partit, la gent motivada i amb ganes.

Vam estar tot el partit per davant i movent molt bé el baló i corrent a la contra, que és el que volíem. La segona part, com anàvem guanyant bé vam baixar un poc els braços en defensa, pero així i tot va estar mol bé.


Els tantejos van ser:
19-6
22-15
13-8
14-17

Amb un marcador final de 67-46
                         

CBG - C.B. Tavernes
 

El partit va anar prou bé, sembla que el Tavernes té millor equip que l'Olleria i al principi donava la sensació que seria un partit més igualat, pero nosaltres no vam baixar el nivell, i quan ells van començar a baixar els braços vam conseguir molts punts a la contra, que van ser els que ens van donar l'avantatge. L'equip va respondre molt bé, i amb una molt bona actidud.


El marcador final va ser 68-39

Informació: Ricardo García
Foto: CBG
Comentaris
Comentaris
Captcha