L'entrenador xativí sumarà la tercera temporada consecutiva com a entrenador del Sènior del Genovés

Quique Orts continuarà al capdavant del primer equip

Categories: Sèniors Etiquetas: Quique Orts
Quique Orts continuarà una temporada més al front del C.B. Genovés Sènior "A" després de la reunió que van tindre fa unes setmanes jugadors, tècnics i coordinador del club.

No ha sigut fàcil continuar després de totes les dificultats que s'ha trobat Quique al llarg de les dos anteriors temporades. El tècnic xativí no ha pogut desenvolupar el seu treball degut a la falta de jugadors tant en els entrenaments com en els partits.

 

Dos anys sense entrenar en condicions i amb convocatòries als partits de set, vuit o menys jugadors es fan molt llargs.

Finalment han sigut els jugadors més veterans de l'equip els que finalment han convençut a Quique per a que continuara al capdavant del conjunt blanc-i-blau que disputarà la categoria preferent la pròxima temporada.
 

Han sigut els més veterans els que han pres la decisió per mi. Ells han sigut els que han acabat per convèncer-me.


L'entrenador espera tindre una resposta per part dels jugadors en forma de compromís en entrenar regularment i acudir als partits per tal de poder treballar adequadament. Si no és així la continuitat de Quique podria perillar i això seria una llàstima tenint en compte que es tracta d'un tècnic de la casa que té grans coneixements de bàsquet i estima el nostre club per damunt de tot.

Des del club han aplaudit la decisió de Quique encara que insistien que el més important per a ell és que puga seguir transmetent els seus coneixements als més menuts divertint-se i d'aquesta manera seguir avançant en la seva pròpia formació.

Foto: Campus Maria Pina

 

Comentaris
Comentaris
Captcha