Quique Orts seguirà al front del primer equip en el retorn a Autonòmica

Categories: Sèniors Etiquetas: Quique Orts
Hui tenim el plaer d'anunciar que el nostre benvolgut Quique Orts seguirà un any més entrenant al primer equip del Genovés i ho farà en la màxima categoria a la que ha arribat el nostre club, és a dir, en Autonòmica. Tot un somni poder competir en esta categoria per a un poble de poc més de 2000 habitants, però el tècnic xativí amb els seus jugadors, es van encarregar de fer-ho realitat un any més aconseguint el subcampionat del grup C de la preferent valenciana.

Pocs podien imaginar al començament de la temporada passada que el Genovés, amb problemes de lessions i falta d'efectius poguera donar la volta a la situació i convertir-se en un equip guanyador, però la barreja entre la gent jove formada en la nostra pedrera i la veterana amb una disciplina admirable van aconseguir crear un gran ambient.

Hem parlat amb Quique i això és el que ens ha contat:

- CBG: Hola Quique, gaudint d'unes merescudes vacances? Quan decideixes continuar entrenant al Sénior "A"?
 

- Quique: La veritat és que no ho vaig decidir en cap moment, vaig pensar que el més lògic era continuar tots els que estàvem en l'equip l'any passat.

- CBG: Content pel treball realitzat la temporada passada i resultats obtesos?
 

- Quique: Fins a nadal no, des de nadal, un poc. Vam començar a entrenar un poc i la veritat és que es va notar. És una alegria que arribe el sopar de final de temporada i veure que estem tots, això diu molt de l'ambient que hi havia al vestidor.

- CBG: Et preocupa l'evada edat d'alguns jugadors o creus que serà beneficios?
 

- Quique: No gens, em preocupa més, la facilitat i la mala sort que hem tingut aquestos anys amb les lessions.

- CBG: Es sap ja si estarem al grup d'Alacant o al de València? Qué penses que serà millor, el de València?
 

- Quique: Clar, millor el grup de València. A dia de hui, segons la web de federació, hi ha 15 peticions de participació al grup "C" (Alacant) que van abans que nosaltres, per tant tenim un tant per cent prou alt de competir al grup "B" (València).


Molt bé, moltes gràcies Quique, ens alegrem molt que continues en el primer equip i compartir així una nova temporada carregada de caps de setmana de bons partits. A seguir gaudint de l'estiu, una abraçada!

Autor: basquetgenoves.com
Foto: CBG
Comentaris
Comentaris
Captcha