El resum del partit amb el debutant Nacho Llácer

Reacció insuficient del Genovés Autonòmic a Tavernes Blanques

No es pot dir que el Genovés haja començat amb bon peu la temporada 2017-2018, com ja deia en la prèvia Antonio Castillo, la pretemporada no ha tingut bons resultats i la derrota en la primera jornada de lliga significa la cinquena derrota consecutiva sumant els partits de Lliga Valenciana i amistosos.

Però, malgrat tot això, les sensacions no són negatives. El CB Tabernes Blanques va dominar durant tot l'encontre, al Genovés li faltà més intensitat però va ser capaç de retallar un gran desavantatge i inclús va tindre opcions de guanyar el partit en els últims instants.

El tècnic Quique Orts destacava que l'equip va saber reaccionar:
 

Podia haver sigut un partit que podria haver-nos marcat tot l'any per a mal i malgrat tot, vam saber pegar-li la volta encara que sense aconseguir la victòria.


El partit del passat dissabte va suposar el debut de dos nous jugadors, Carlos Úbeda i Nacho Llácer. Aquest últim ens comentà:
 

La veritat és que des del primer moment que em senc molt ben acollit per tot l'equip.

Al debut vam començar sense saber molt bé qué fer en atac i amb una defensa molt fluixa. 23-8 al final del 1r quart. Després vam fer més punts però els locals tampoc es van frenar... i arribaven a mitja part amb 50 punts. Defensa amb molts forats i en atac bastants balons perduts. A la volta del descans vam començar amb ganes i vam eixir a mossegar. En pocs minuts ens vam clavar ja en el partit i no guanyàrem perquè no ens va acompanyar la sort al final del partit.

Pense que és un equip que en casa els podem guanyar. Pero hem de començar al 100%.

Personalment, encara estic acoplant-me a l'equip i ells a mi. Estic agust en aquest equip i encara que el resultat no acompanye, en breu trobarem les victòries, estic segur!!

Convocats a Tavernes Blanques: Serrano, Antonio, Ximo, Sergio, Carlos, Pep, Jose, Ube, Jordi, Xavi i Nacho

Vam poder seguir el partit en directe al twitter @cbgenoves #TabernesGenoves gràcies a Cristina Tortosa.

Info: Nacho Llácer
Autor: basquetgenoves.com
Foto: CBG
Comentaris
Comentaris
Captcha