La crònica del CB Genovés - Acadèmia Víctor Claver i estadístiques

Arribava el migdia i la calor anava apoderant-se de tots els que estàvem al Pavelló del Genovés: jugadors, espectadors, entrenadors.... Tothom suava, però no sols els que corrien de cistella a cistella donant espectacle, no sols els entrenadors que s'esforçaven en indicar, animar, corregir, felicitar, enfadar-se, no sols els àrbitres que treballaven bona cosa però també s'ho passaven d'allò més bé veient les evolucions d'uns i altres. També suàvem els que estàvem més quiets asseguts contant el que passava, per suposat els anotadors/es i cronometradors/es que ens cuidàvem molt bé compartint l'aigua fresqueta, que es convertia en imprescindible per a poder seguir gaudint, sense oblidar-se en els nostres xics de les estadístiques, que amb la petita tablet feien autèntiques "virgueries":
 

Rebot del 61 blau, recuperació 7 vermell, rebot ofensiu 7 vermell, falla, rebot ofensiu 12 vermell,  cistella del 7 vermell, asistència del 12.... era espectacular veure també en funcionament la tecnologia NBN23, els dits en la tablet anaven més ràpids que les pròpies paraules del company.

En la pista, com ja estava escrit, la Acadèmia Víctor Claver imposava el seu talent, velocitat i físic increible per a anar guanyant punt a punt, quart a quart als nostres voluntariosos alevins, els quals, tot i el contundent marcador advers, seguien amb el cap ben alt gaudint de tot allò que passava i ben animats desde la banqueta per Salva, Jose i Àngel i desde la grada pels seus entusiastes pares, mares i familiars.

Els debutants, l'equip vermell de l'Acadèmia Víctor Claver donava bones mostres de talent i no es volia guardar res, sabedor que havia de començar bé un Torneig, del qual li havien parlat tant bé. A més els rivals ja estaven atents veient les seues evolucions.

L'Acadèmia tornaria a jugar a la vesprada davant el EBCB Delfos Cornellà en una autèntica semifinal ja que el guanyador passaria directament a la Final del diumenge a les 12:00hrs, així que els catalans van prendre bona nota abans d'anar a dinar.

Accedeix ací a totes les estadístiques del partit


Autor: basquetgenoves.com
Foto: Laura Arroyo
Estadístiques: nbn23.com

Comentaris
Comentaris
Captcha