Crònica: Joventut Badalona - EM El Olivar Saragossa i estadístiques

Poc abans de les 11 hrs del dissabte, ja estaven els dos equips "verds" del campionat sobre la pista calfant per a oferir espectacle en el partit del seu debut al Grup "B" del Torneig.

Al costat de la taula d'anotadors teníem també preparats als xics que van portar les estadístiques amb la teconologia d'NBN23, i al seu costat els reporters gràfics disposats a contar tot el que passara.

Arrancava el partit i ho feia amb els debutants aragonesos sense gens de nerviosisme, al contrari, amb concentració i amb el seu jugador Aday Mara, el més alt del campionat, amb una gran envergadura, ajudant els seus amb rebots, intimidació i anotant. Final del primer temps (5-12).

Arrancava el segon amb energia renovada amb un Conrad Martínez que demostrava les seues habilitats i col·locava el marcador més apretat. Àlex Garrido i els seus propiciaven la remuntada (16-15) i Joel Pérez començava a treballar de valent demostrant el seu potencial físic i tècnic, per la seua banda El Olivar es mantenia amb gran energia i deixava el marcador en un interessant (20-18) al final del segon.

El tercer periode va transcórrer amb igualtat amb un destacat Jorge Martín per part "maña" que amb el suport dels seus intentaven que la Penya no els superara abans d'arribar al descans (28-26).

Toca canviar de cistella i la Penya ix enxufada amb Garrido, Conrad i Joel P. sumant el màxim avantatge verd-i-negre (41-34).

Amb el canvi de quintet al cinqué periode, arriba el moment crucial del partit, el moment en el que els catalans aconsegueixen la màxima renda (48-34) i a partir d'ahí, tot i que El Olivar tractà de retallar, el Joventut seguia treballant amb un bon Adrià Cano, Garrido i el francés Sarr (61-44).

Sense temps per a més, l'últim quart no va oferir variacions en el marcador i va continuar oferint bon espectacle per a un final de partit amb victòria de La Penya i una gran imatge dels debutants EM El Olivar Zaragoza (69-49).
 

Entra ací a veure totes les estadístiques del partit

 

Autor: basquetgenoves.com
Estadístiques: nbn23.com

Comentaris
Comentaris
Captcha