Teresa Martínez, amiga de Maria Pina parla sobre el Campus Maria Pina i la Gala Benèfica.

Teresa Martínez: "El mes de juliol és màgic al Genovés"

En el moment que arribes al Campus de Maria Pina, es respira bon rotllo, amistat, unió i passió pel bàsquet. El campus de Maria és diferent, i no només per ella, sinó per tota la gent que l'envolta, com Eva (mà dreta de Maria), Carmen, Quique, Jesús o Antoni. Però el que realment el fa especial són xiquets i xiquetes com Larry, Luis, Pat, Vicent, Marc o Cristina i així fins quasi cent, que estiu a estiu desitgen que arribe el mes de juliol per tornar a Genovés.El campus es divideix en dos torns (de tres setmanes de treball), els minist i els majors. Els minis són del mateix poble i dels voltants, i els més grans vénen fins i tot de Madrid, Salamanca o Huelva. Amb els més xicotets es treballa el bot, la passada, el tir o tècniques de coordinació de maneig de pilota. Els majors aprenen tècniques individuals i col·lectives tant en defensa com en atac, els ensenyen a llegir el joc en pista i treballen tècniques de perfeccionament. Encara que l'objectiu del campus és millorar i aprendre en la pràctica del bàsquet, els xiquets adquireixen altres qualitats que són també molt importants. Es fan molt més responsables, independents, aprenen a respectar horaris i als seus companys. I es nodreixen de valors que els seran molt importants al llarg de la seva vida, com el companyerisme, la solidaritat, generositat o el sentiment de grup. Però no només fan esport, també hi ha temps per divertir-se. Organitzen excursions, balls, van a la platja, la piscina, a les festes del poble o fan la "nit del terror" (la nit més esperada i divertida de totes).

Aquest any, per primera vegada, Maria amb ajuda dels més menuts van organitzar la I Gala Benèfica i Esport Campus Maria Pina.
Va ser una nit especial, de sentiments i reconeixements a tota la gent que envolta a Maria i fa que la seva vida siga millor, on els minis van participar amb balls on demostraven el seu domini de pilota davant més de dues-centes persones.

 

Si algun pare llegeix aquestes paraules i està pensant en inscriure el seu fill / a al campus, que no dubten a donar-li la confiança a Maria i el seu equip, qui està al costat d'ella només pot aprendre coses bones, sempre té una mirada, una paraula o un gest d'afecte per a cadascun d'ells, l'admiren i volen aprendre tot d'ella ... i als pares que any a any els porten a Genovés, segurament haureu entès perquè sempre ells volen tornar. El mes de juliol és màgic a Genovés.Vídeo i text: Teresa Martínez García
Comentaris
Comentaris
Captcha