Torna Antonio Castillo amb el resum de pretemporada i l'inici de la Lliga Valenciana

Categories: Sèniors Etiquetas: Antonio Castillo
El retorn.

Pràcticament quatre mesos després de l'últim partit a Algemesí, que va certificar l'ascens de l'equip, tornem a l'activitat de nou, amb moltes velles cares conegudes.

Aquest any no és que s'haja renovat en excés la plantilla, que només compta amb un nou reforç.
Tot i haver fracassat en el fitxatge de kirye Irving i de Gordon Hayward, que inexplicablement han preferit als Celtics, no devem desesperar-nos. Aquest any Pep The warm (sobrenom definitiu) i The Bus Driver Ube, semblen haver fet un pas endavant en el físic i en el tècnic, a més a Babyface li ha eixit ja el bigot i comença a semblar un jugador, de manera que les expectatives són bastant bones.

Tot això mantenint la solidesa interior de Carlos i Ángel i el gran estat de forma d'Herència, que serà vital aquest any perquè la temporada siga com tots volem, és a dir, un èxit.

 

Després de dues setmanes de carreres i exercicis, l'equip va tenir el seu primer test de temporada amb el Benifaió, equip de Nacional.


L'equip va mantindre el nivell i va competir pràcticament fins als 5 últims minuts, el que va deixar content a tothom i va demostrar que aquest any, els millors fitxatges, són els jugadors de casa.
 

Pel que fa a la Lliga Valenciana que per a nosaltres comença aquest dimecres a casa, el Moixent creiem és el de l'any passat i el Xàtiva a diversos jugadors que l'any passat estaven en Nacional, com Blasi o David Martín encara que aquest any competiran a Preferent.


Esperem que aquesta temporada siga la de la definitiva consolidació i siga tot un èxit. Per nosaltres no quedarà.

Autor: Antonio Castillo
Foto: CBG
Comentaris
Comentaris
Captcha