L'original crònica del partit del Sènior

Un Halloween a pic i pala: CBG - Oliva

Partit entretingut el disputat pel Genovés diumenge passat, davant d'un sorprenent Oliva, que va demostrar valer més que el 0-3 que portava com a rècord.

Com s'apropava Halloween, no volíem una nit d'emocions fortes, a més havíem de preparar les disfresses, així que l'objectiu era despatxar l'assumpte al més prompte i com sol dir-se, "passar a una altra cosa".

Llàstima que el Oliva tinguera altres plans i deixara clar des del principi, que la vesprada anava a ser llarga.

Comencem bé, amb Serrano sembrant el terror i la devastació a la zona rival, i amb un sorprenentment efectiu David des de la línia de tres.

Ens les prometíem alegres.
Caminàvem de bromes a la banqueta, pensant en qui es disfressava de zombi i qui de la nóvia del zombi, quan des de la distància, ens van "encasquetar" quatre triples pràcticament consecutius que van deixar el marcador en un inquietant +5 al final del primer quart.

 

Comencem el segon quart amb certa preocupació, perquè la cosa s'estava posant lletja i més que s'anava a posar, quan l'encert visitant es va sumar el desencert local.


Naufragant en defensa, amb cap ajuda al rebot i un desencert ofensiu inexplicable, producte potser d'alguna maledicció demoníaca, ens trobem de sobte amb un -9 que es va quedar en un -7 al descans.

Reunits al vestidor, a la recerca d'algun tipus d'exorcisme que reconduïra la situació, vam decidir que era millor deixar la disfressa per a més tard, perquè era l'hora de posar-se "el mono de faena".

 

Així que en el trecer quart, la cosa va canviar. Amb la millora del nivell defensiu i els rebots, amb Serrano i Herència dominant en la pintura i amb David molt sòlid des de la línia de 3, arribem al final del tercer període amb un esperançador + 6, que semblava fixar definitivament la tendència del partit.


Però el Oliva no estava mort, ni menys soterrat.

En l'últim quart, els visitants van recuperar l'efectivitat des de la línia de 3.

La defensa zonal del Genovés donava bon resultat, però l'embús ofensiu, només trencat per un parell d'accions brillants de Xavi, congelava l'avantatge local en un res tranquil·litzador +7 en els últims 3 minuts.

Un triple, dues accions desgraciades i especialment un 2 + 1 regalat per Antonio, deixaven un últim minut molt apretat.

Per donar-li més emoció, 4 tirs lliures consecutius fallats pels locals, van deixar un +2 en el marcador i 14 segons per jugar als visitants, que no van trobar el tir que els hauria donat la pròrroga o la victòria, deixant el resultat final en el 61-59 que manté als locals a la part alta de la classificació i ens permet oblidar en part, l'entropessó de la setmana passada al Col·legi Alemany.

Finalment felicitar l'Oliva pel seu bon treball i la seva competitivitat. Són sens dubte el millor equip al qual ens hem enfrontat fins ara.

Ens veiem a la segona volta.

 
El partit també va suposar la primera convocatòria de Jordi Soler Navarro, actual jugador de primer any al Sènior Zonal i que va estar convocat per Quique per tal d'ajudar l'equip davant les lessions de Pep i Diego. Jordi ens va comentar:
 

El partit en si va estar un poc marcat per la falta d'intensitat dels nostres i pel gran encert des de la linia de 3 de l'altre equip però al final vam millorar el nostre joc i vam conseguir la victoria.

Molt bé Jordi, qué tal són els companys en la banqueta? com ho vas viure? amb nervis supose...

Els companys en la banqueta són molt bons sempre recolçant a l'equip en els bons i mals moments. Pel que respecta a mi, vaig sofrir bastant per l'igualat que hi havia al partit.


El jugador Júnior de segon any, Xavi Soler, habitual en les convocatòries del primer equip ens comentava en relació al seu paper en l'equip:

En total he jugat 7 partits amb el primer equip dels quals 4 els he jugat enguany. Em trobe a gust jugant amb aquest equip ja que és el equip que sempre he vist desde la grada i ara quan jugue amb ells m'agrada sentir que puc ajudar.


Autor: Antonio Castillo
Fotomuntatge: CBG
Comentaris
Comentaris
Captcha