El tècnic ens conta com ha vist el seu equip al llarg de la temporada.

Un pas endavant: el resum de temporada per a l'Aleví Preferent de Salva Soler

Categories: Alevins Etiquetas: Resum - Crònica, Salva Soler

ALEVÍ: UN PAS ENDAVANT

El pas de l’equip al llarg de la temporada es resumeix en que ha estat capaç de donar un pas endavant i eixe pas es veu reflexat en la inclissió d’Aina Ferri en la llista definitiva de la Selecció Valenciana Femenina que ha disputat el campionat d’Espanya a San Fernando.

L’èxit d’aquesta convocatòria és d’ella, però l’equip i la seua intensitat han fet que la millora tant d’ella com de la resta de xiquets haja estat sorprenent. Han estat capaços de jugar contra equips físicament més grans i més forts i han donat eixe pas endavant.

És aquesta una categoría, la d’aleví, on solen haver molts altibaixos en els xiquets, però la intensitat ha estat el seny que millor identificaria al grup, i fruit d’eixa intensitat ha dut a una línea ascendent dels jugadors i que posteriorment es veía reflexada en el joc.
 

Jugadors com Joel Margaritti, Derek Ballester, Derek Perales, David Marin, Adrià Fajardo, Jairo Juan, Àngel Such, Pau Ballester, Pablo Sanchis i la propia Aina Ferri han estat en cadascun dels entrenaments donant-ho tot i aconseguint l’objectiu marcat que era la progressió de cadascun dels jugadors. I des del Club podem dir que s’ha aconseguit, això sí, cadascun dintre de les seues característiques.

Ara ve la Copa Federació on esperem que esta línea ascendent continue i ens fassen gaudir d’allò que millor fan i és la intensitat que posen , la qual desenboca en un altre pas endavant.

Autor: Salva Soler
Foto: CBG
Edició: basquetgenoves.com

Comentaris
Comentaris
Captcha