Vero i Paula al Campionat d'Espanya amb la Comunitat Valenciana

Categories: General
La Selecció Valenciana Infantil femenina amb Paula i Vero va aconseguir el cinqué lloc al Campionat d'Espanya de Huelva 2016.

En la primera fase el combinat valencià dubutà davant Andalusia i les jugadores de Jaume Tormo aconeguiren la victòria (69-46). Vero va ser la jugadora millor valorada, un gran +19 gràcies a un gran doble doble (12 punts i 11 rebots). Paula anotà 9 punts amb 3/4 en tirs lliures.

Després el rival va ser la Comunitat de Madrid i el combinat valencià "caigué" (55-39). En aquest encontre el protagonisme fou menor tant per a Paula com per a Vero. Paula Giner estigué molt activa en defensa aconseguint tres recuperacions però quatre faltes personals i també en atac repartí dues assistències.

El tercer compromís de les valencianes fou davant les Illes Balears amb victòria (66-52) on Paula Giner va ser la millor valorada amb 19 punts i uns grans percentatges de tir, destacant el 2/2 en triples.

En el partit decisiu davant Catalunya, les nostres no pugueren classificar-se per a semifinals (58-43) així que jugaren pel cinqué lloc davant el País Basc en un partit que, amb gran patiment, guanyaren (47-43). Vero ajudà el seu equip amb 5 rebots i 2/3 en tirs lliures mentre que Paula anotà 10 punts i 2/3 en triples.

Així donç felicitar a les jugadores formades al Bàsquet Manuel i el nostre C.B. Genovés així com també a tot el combinat dirigit per Jaume Tormo. Tot un orgull que representen a la Selecció Valenciana i que a més ho facen competint a un gran nivell davant les millors jugadores espanyoles.

LA PRÈVIA:

Les jugadores Paula Giner i Vero Deosdad disputen per segona vegada consecutiva el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques amb la Comunitat Valenciana. Les dues jugadores han estat formades al nostre club i al Bàsquet Manuel i veure-les, de nou, representant a la nostra Comunitat amb la Selecció Femenina Infantil ens plena d'orgull. De segur que després de ser convocades l'any passat i amb l'experiència que això suposa, les dues ajudaran a l'equip dirigit per Jaume Tormo a arribar lluny en el Torneig.

El Campionat es disputa a Huelva i durant la primera fase, la Comunitat Valenciana s'enfrontarà amb Andalusia, Comunitat de Madrid, Illes Balears i Catalunya.

La web oficial del Torneig és http://www.campeonatoespañabaloncesto2016.com/
Comentaris
Comentaris
Captcha