El Genovés Autonòmic aconsegueix la primera (73-72)

Victòria "in extremis" del Genovés Autonòmic davant el CB Tavernes

Categories:
El Genovés Sénior Autonòmic aconseguí el dissabte passat la primera victòria de la temporada després d'imposar-se en l'últim instant del partit al CB Tavernes per (73-72) en un altres partit igualadíssim com han sigut els quatre disputats pels de Quique Orts.

L'aler Pep Llopis ens conta com va ser:
 

El partit va ser igualat, com acostuma esta lliga. Els primers avantatges els agafàrem nosaltres, pero mai per dalt dels 10 punts. Al segon i últim quart pareixia que podíem trencar el partit i distanciar-nos en el marcador, però a base de triples no ens deixaven anar. Fins que a l'ultim minut es van posar per davant (no ho havien fet des del primer minut).


En eixe moment i només acabar el partit, Pep ens deia:
 

Han tingut 2 tirs lliures a falta de 5 segons i ha fallat el primer. Hem tret i  ube agarra la pilota corrents i li la passa a Carlos Serrano i jo talle i el meu defensor a anat a fer-li 2 vs 1 i m'he quedat sols baix l' aro, carlos m'ha vist i l' he clavat.

Tambe va hi haure temps per a la polèmica, ja que els arbitres van dur a 'rajatabla' la nova regla de les antideportives i ells es van quedar amb dos jugadors menys abans de l'ultim quart.


Informació: Pep Llopis
Autor: basquetgenoves.com
Foto: CBG
 
Comentaris
Comentaris
Captcha