La prèvia amb els comentaris de Quique Orts i Josep Úbeda

Volem més! NB Alcoi - CB Genovés Preferent

Categories: Sèniors Etiquetas: Quique Orts, Prèvia, Josep Úbeda, NB Alcoi
Ja estem en la recta final de la lliga, sis partits, que com deia Antonio Castillo la setmana passada, són sis finals per tal d'aconseguir estar el més a dalt possible en un mes i mig que serà quan acabe la temporada regular.

Ara mateix l'equip líder tot i que s'ha vist superat pel Moixent, ja que els guerrers han aconseguit guanyar en Oliva el partit que tenien pendent. La veritat és que es present un duel interesantíssim entre els quatre equips capdavanters: Genovés, Moixent, Col·legi Alemany i Alberic.

Un dels jugadors que està tenint un gran moment de forma en els blanc-i-blaus és el base Josep Úbeda, que ens deia:

 

El partit d'Alcoi será un partit molt difícil i enganyós. Els equips de dalt han perdut en eixa pista. Hi ha rumors que han fitxat a algún jugador del Nacional i ha fet que estiguen guanyant els partits allí, però crec que si seguim jugant con fins ara guanyarem, estem en plena confianza i en una bona ratxa.


Li preguntàvem al míster Quique Orts com es presenta el partit:
 

En teoria estem tots, si no passa res d'última hora. Antonio Castillo està un poc fotut del turmell però espere que puga estar. L'Alcoi porta dos victòries consecutives i ha canviat radicalment els seus resultats en poques setmanes així que imagine que hauran hagut reforços. Tot i això confie que l'equip mantinga el nivell dels últims partits.

 

---Què va passar en la primera volta?

---Planter CBG Sénior Preferent


Informació: Quique Orts i Josep Ubeda
Edició i fotomuntatge: basquetgenoves.com

Comentaris
Comentaris
Captcha